Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Δραστηριότητες Αυγούστου -Σεπτεμβρίου 2016

           
Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016 :

<Αθλοπαιδιές > για τους μικρούς μας φίλους στο προαύλιο του σχολείου στις 17:00 μ.μ.

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 :

<Τουρνουά Δηλωτής> στη πλατεία του χωριού μας
 στις 17:00 μ.μ.



Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 :

Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία το πρωί στη Παναγίτσα του χωριού μας.




Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 :

Συμμετρέχουμε στον Αγώνα ενάντια του Καρκίνου του Μαστού





                                                                                                                                     

Επίσκεψη στη Παναγία της Τήνου













Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση - Ψήφισμα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΝΙΑΚΟΥ
ΤΗΣ 2ας ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Στην Αθήνα, σήμερα την 2α Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11 πμ, και κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου αυτού κας Αθανασίας Σεπετζή, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΝΙΑΚΟΥ».  

Στη συνεδρίαση προήδρευσε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανασία Σεπετζή και τα πρακτικά τήρησε η Γραμματέας κ. Αργυρώ Ευθ. Χολέβα.

Παριστάμενης της πλειοψηφίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, υπάρχει η κατά τον νόμο και το καταστατικό απαρτία και αυτό δύναται να προχωρήσει στην έκδοση του κάτωθι ψηφίσματος, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα με το ακόλουθο περιεχόμενο:

                                                                   ΨΗΦΙΣΜΑ

Η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κονιάκου κρίθηκε επιβεβλημένη μετά την θλιβερή αναγγελία του θανάτου του άξιου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδος και αγαπητού συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Μίχου, ελήφθησαν δε ομόφωνα οι ακόλουθες σχετικές αποφάσεις:

1. Συμμετοχή εκπροσώπων του σωματείου μας στην εξόδιο ακολουθία του αείμνηστου συγχωριανού μας, συγγενή, φίλου Κωσταντίνου Μίχου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2016 στην Ερατεινή Φωκίδας

2. Κατάθεση χρηματικού ποσού εις μνήμην του θανόντος στο Eιδικό Δημοτικό Σχολείο της Άμφισσας, σε υλοποίηση της επιθυμίας της οικογένειας του Κωνσταντίνου Μίχου

3. Σε ένδειξη πένθους, ο σύλλογός μας θα απόσχει από κάθε εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα:

α. Ακυρώνεται η ετήσια εκδήλωση του σωματείου μας με τίτλο "2η Αναβίωση ανταμώματος στο πλάτανο Τατοΐου", η οποία είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.

β. Ακυρώνεται η "2η Γιορτή Πίτας "που είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016. 

γ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Κονιάκου δεν θα συμμετάσχει σε καμία από τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι τόσο των χωριών της Φωκίδας όσο και άλλων περιφερειών καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

4. Υποβολή γραπτής πρότασης προς τον Δήμαρχο Δωρίδος κ. Γεώργιο Καπεντζώνη και τον Κοινοτάρχη Κονιάκου κ. Νικόλαο Μάρκο με αντικείμενο την τιμητική ονομασία της πλατείας του χωριού μας ως «Πλατεία Κωνσταντίνου Ν. Μίχου»
Κατόπιν αυτών και μη έχοντας άλλο θέμα προς συζήτηση, η Πρόεδρος κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης περί ώρα 12.30 μμ. Η δε παρούσα απόφαση υπογράφεται ως ακολούθως:

        Η Πρόεδρος                                                                                         Η Γραμματέας

 Αθανασία Σεπετζή                                                                               Αργυρώ Ευθ. Χολέβα

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Προσκύνημα στη Παναγία της Τήνου



Ο σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει Προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016.


Ώρα αναχώρησης από Ραφήνα : 07:25 με το f/b ANDROS και άφιξη στη Τήνο :11:00

Ώρα αναχώρησης από Τήνο : 17:00 το απόγευμα με το f/b ANDROS και άφιξη στη Ραφήνα : 21:00


Τιμή 38.00 ευρώ το άτομο


Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. του συλλόγου μας 6987059223,

ή

απευθυνθείτε στα μέλη του Δ.Σ. , μέχρι την Κυριακή 19 Ιουνίου .


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο Κωστάκης μας.!



Τι να γράψουμε...Δεν υπάρχουν λόγια.!

Είναι άδικο όλο αυτό...γιατί να συνέβη κάτι τέτοιο σε σένα...πόσα ΓΙΑΤΙ δεν βρίσκουν απάντηση...έφυγες νωρίς ..πολύ νωρίς Κωστάκη μας..γιατί πάντα ήσουν ,είσαι και θα είσαι ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ μας! Εκείνο το παιδί που πάντα ακτινοβολούσε η ευγένεια στα μάτια του η ηθική του και το χαμόγελο στα χείλη του ,πρόσχαρος σε όλο το κόσμο να βοηθήσει για οτιδήποτε με όλη του τη καρδιά ,τη ψυχή και πάντα τελευταία για τον εαυτό του. Ένα παιδί μάλαμα!!Ένας απλός άνθρωπος αλλά συνάμα ανεκτίμητος!! Ένας λαμπρός νέος καλλιεργημένος ,επιστήμονας με προσωπικότητα που κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!Πως είναι δυνατόν να ξεχάσουμε ένα τέτοιο παληκάρι!! μία τέτοια λεβεντιά που όταν χόρευε μπροστά τρανταζόταν όλη η Ρούμελη !! ΠΑΝΤΑ για εμας θα είσαι εδώ!!!

ΠΑΝΤΑ θα ζεις μέσα μας γιατί υπάρχεις στις καρδιές μας!!
Καλό ταξίδι ψυχούλα μας... καλό παράδεισο....



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση

Λόγω της οδυνηρής απώλειας του πολυαγαπημένου μας συγχωριανού, συγγενή ,φίλου Κωνσταντίνου Μίχου Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος η προγραμματισμένη εκδήλωσή μας για την Κυριακή 5 Ιουνίου ακυρώνεται.