Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Eυχαριστήριο για την εκδήλωση μας στον πλάτανο Τατοϊου

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 , πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο μας για πρώτη χρονιά η «Αναβίωση του Καλοκαιρινού Ανταμώματος » .  Η εκδήλωσή μας είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Όλοι μαζί, φίλοι ,γνωστοί , συγγενείς , μια παρέα ,φάγαμε , ήπιαμε ,χορέψαμε και διασκεδάσαμε με τον συγχωριανό μας Θανάση Βώττα και τους συνεργάτες του, με όλη μας τη ψυχή !
 Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα που παρευρεθήκατε και ιδιαίτερα την Μεγάλη Κυρία του δημοτικού τραγουδιού , Ελένη Λιάπη – Αναδώτη .
Ευχαριστούμε ολόθερμα τον  κ. Κώστα Λιάπη πρώην πρόεδρο της Δωρικής Αδελφότητας και συνεργάτη της εταιρείας Doric business harmony , όπως επίσης και τον κ. Σήφη Καβαλαράκη  που από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε ο σύλλογος μας , είναι πάντα στο πλάι μας με τις προσφορές του.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Κώστα Χαλιορή , πολιτευτή, που παρά τις αλλεπάλληλες δραστηριότητές του ήρθε στη παρέα μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Μπαλατσούρα πρώην πρόεδρο της Αδελφότητας Κονιακιωτών, τον πρόεδρο του Φυσιολατρικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας ΟΑΣΗ κ. Γιάννη Αντωνόπουλο  κα8ώς  και  την νεολαία από το Κυριακοχώρι Λαμίας.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους εσάς , που για να μας στηρίξετε, συνεισφέρατε χρηματικά .
Τέλος να ευχαριστήσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα του Κονιάκου, τον κύριο και την κυρία Καλαφάτη από την Πανουργιά  για όλη τη κάλυψη της εκδήλωσης και για την εξαιρετική βοήθειά τους και τον κ. Ανδρέα Λιόση διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας < Δημοκρατία >.
Δίνουμε ραντεβού στο επόμενο Αντάμωμά μας , του χρόνου ,υποσχόμενοι μια ακόμη πιο όμορφη εκδήλωση.!
Σας ευχαριστούμε πολύ!!
Με τιμή

Το Δ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια: