Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστίες από την κοπή της βασιλόπιτας 2016


         Το Δ.Σ. Γυναικών Κονιάκου ευχαριστεί θερμά όλους τους συγχωριανούς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν σε μια όμορφη και πετυχημένη εκδήλωση στην ετήσια κοπή της πίτας μας ,στο καφέ " Το Άλσος της Πόλης " στο Περιστέρι.
         Θερμές ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Κων/νο Μίχο , τον Στρατηγό Κων/νο Μίχο και τη Μεγάλη Κυρία του Δημοτικού μας τραγουδιού Ελένη Λιάπη -Αναδιώτη - η οποία κέρδισε και το φλουρί - για τις θερμές ευχές που μας απηύθυναν.
Το δώρο της κυρίας  Ελένης Λιάπη - Αναδιώτη ήταν απο το Bazaar του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ".
           Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Σήφη Καβαλαράκη που είναι πάντα δίπλα μας απο την πρώτη στιγμή της ιδρύσεως του συλλόγου μας, για τη γενναιοδωρία του και τις προσφορές του. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Συλλόγου Πανουργιάς Φωκίδας  και την κυρία Μαρία Δελενίκα Γ.Γραμματέα ,η οποία εκπροσώπησε το σύλλογο του Κλήματος Φωκίδας .
            Τέλος εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον πολιτευτή Φωκίδας κύριο Γεώργιο Πίτα και τον κύριο Κων/νο Χαλιορή επίσης πολιτευτή Φωκίδας , ο οποίος είναι κοντά μας και μας στηρίζει από τα πρώτα μας βήματα.
            Μη ξεχάσουμε ν΄αναφέρουμε ότι ο τυχερός της πρωτοχρονιάτικης λαχειοφόρου αγοράς ήταν ο κύριος Νίκος Βώττας του Δημητρίου .Τον ευχαριστούμε ,γιατί είχε τη γενναιοδωρία από τα τριακόσια ευρώ που κέρδισε να προσφέρει τα πενήντα στο σύλλογο μας.
         
                       ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!
                                                                         και
          Πιστεύουμε να ανταποκριθείτε μαζικά και πρόθυμα και στις επόμενες εκδηλώσεις του                                                    συλλόγου μας,που θα πραγματοποιηθούν το 2016.
   

                                                                                                            Με τιμή
                                                                      το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κονιάκου




















Δεν υπάρχουν σχόλια: