Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας 2017

Χθές 15- 01-2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου μας στο εντευκτήριο του Αθλητικού Ομίλου Κηφισιάς που το διευθύνει ο Νίκος Τέφος γαμπρός του συγχωριανού μας Κωνσταντίνου Φόρου.

 Η πρόεδρος μας κ.Αθανασία Σεπετζή απηύθυνε θερμές ευχές και ευχαριστίες για τη συμμετοχή ,την ηθική στήριξη ,την οικονομική υποστήριξη και όχι μόνο....σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που παρευρέθηκαν στην όμορφη εκδήλωσή μας.

 Θερμές ευχαριστίες σε αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα :στον πολιτευτή της Ν.Δ.Φωκίδας κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή στον κ.Μάκη Κυριανάκη , πρόεδρο του συλλόγου Λευκαδιωτών , στην εκπρόσωπο του Δ.Σ.του συλλόγου Ζωριανιτών Δωρίδος κ. Φρόσω Μπούτσικου , στην αντιπρόεδρο του συλλόγου Πανουργιάς Φωκίδας και συγχωριανή μας κ. Αικατερίνη Ασημάκη και στην κ. Ελένη Νικολοπούλου από το σύλλογο Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε επίσης το Στρατηγό και συγχωριανό μας κ. Κωνσταντίνο Μίχο , τον κ. Μιχάλη Βώττα του Δημητρίου χορηγό του συλλόγου μας που συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπλαση της πλατείας του χωριού μας, τον κ. Σήφη Καβαλαράκη που συμμετέχει και προσφέρει απλόχερα σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τη γιαγιά Ζαβέρδαινα που κατάφερε να βρεθεί κοντά μας και τον Νίκο Τέφο για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής μας και την ευγενική  χειρονομία του  να κεράσει τον σύλλογο.

Να μη παραλείψουμε την αναφορά μας στην τυχερή της βασιλόπιτας της φετινής χρονιάς κ. Γιάννα Μίχου, εγγονή του Κακανέζου .

Τις καλύτερες ευχές μας για μια δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά.!
Υγεία και ευτυχία στις οικογένειές σας!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου μας.!


                                                            Με τιμή

                           Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Κονιάκου














































   

Δεν υπάρχουν σχόλια: