Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή πίτας Εστίας Άγιος Νικόλαος ,Χορός Συλλόγου Συκεωτών " Η Ζωοδόχος Πηγή" -καφές στo DionisosZonars

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου παρευρεθήκαμε το πρωί στη κοπή της πίτας της κοινότητας ΕΣΤΙΑ ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Γαλαξίδι . Μια κοινότητα όπου έχει αγκαλιάσει άτομα με ειδικές ανάγκες και προσδοκεί με την υποστήριξη όλων μας να μπορέσει να πραγματοποιήσει και να υλοποιήσει μεγάλους στόχους Όπως καινούργια κτίρια , αναβάθμιση χώρων , ανάπτυξη γνώσεων αυτισμού , κτλ Να επισημάνουμε ότι τα έσοδα της εκδήλωσης μας από τη γιορτή της γυναίκας που θα γίνει στις 4 Μαρτίου θα διατεθούν στην κοινότητα Εστία Άγιος Νικόλαος.
Ευχαριστούμε πολύ την πρόεδρο του κληροδοτήματος και του Εποπτικού Συμβουλίου Giovanna Καμπούρη ,την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Olafia Palmarsdottir , τη κα. Χρυσούλα Παπαλέξη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για την φιλοξενία τους.
Τους ευχόμαστε καλή Χρονιά με υγεία και να εκπληρωθούν με αγάπη και ενότητα όλοι τους οι στόχοι .
Το μεσημέρι διασκεδάσαμε , χορέψαμε στη χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκεωτών «Η Ζωοδόχος Πηγή » Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο κ. Διονύση Βλάχο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ . Περάσαμε πολύ όμορφα , το κλήμα ήταν πολύ ευχάριστο και γιορτινό. Και του χρόνου με υγεία να ξανά ανταμώσουμε !
Και φτάσαμε στο απόγευμα στη δική μας εκδήλωση ,ήπιαμε το καφεδάκι μας , συζητήσαμε , γελάσαμε ,απολαμβάνοντας μοναδική θέα την Ακρόπολη . Η επόμενη εκδήλωση μας θα είναι την Κυριακή 4 Μαρτίου όπου θα γιορτάσουμε τη γιορτή της γυναίκας στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΡΑΚΑΔΗΜΕΙΑ στο Αιγάλεω .Σας περιμένουμε όλες.!
















Δεν υπάρχουν σχόλια: