Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου , που μας τίμησαν με την παρουσία τους την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην κοπή της Πρωτοχρανιάτικης πίτας μας στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα .

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο Λιδωρικίου κ. Μανώλη Μαυρομάτη , τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου Αρτοτινών « Αθανάσιος Διάκος»κ. Θοδωρή Μαρτέκα , τον πρόεδρο της τ.κ.Κονιάκου κ. Ιωάννη Μίχο , την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Πανουργιάς κα. Καρκατζή Κατερίνα , την αντιπρόεδρο κα.Αικατερίνη Ασημάκη  καθώς και μέλη του συλλόγου , την αντιπρόεδρο κα. Καίτη Δακουτρού και την γενική γραμματέα κα. Παγώνα Μπαλατσούρα της Αδελφότητας Κονιακιωτών « Άγιος Γεώργιος» καθώς και μέλη του συλλόγου , την αντιπρόεδρο κα Γιώτα Κοτσίκη της Αδελφότητας Λευκαδιτιωτών καθώς και μέλη του συλλόγου , την γενική γραμματέα του συλλόγου Κληματιωτών Δωρίδος « Οι τρεις Ιεράρχες» κα. Μαρία Δελενίκα , το μέλος του συλλόγου Λιδωρικιωτών « Η Γκιώνα» κα. Αναστασία Γκομόζια , τον πρόεδρο του συλλόγου Συκεωτών « Η Ζωοδόχος Πηγή» κ. Διονύση Βλάχο και την ταμία κα. Βάσω Τρίτου όπως επίσης και τον Πρόεδρο διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά και φίλο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή και την πρώην αντιδήμαρχο Δελφών κα. Λέλα Μπακολουκά

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα. Γιώτα Βόττα η οποία κέρδισε το γούρι κόσμημα του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο .


Θερμές ευχές για μια καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία , ευτυχία και πολλά χαμόγελα !!














































Δεν υπάρχουν σχόλια: